WonderFox Belge Yöneticisi Bedava Lisans Anahtarı

WonderFox Belge Yöneticisi Bedava Lisans Anahtarı
WonderFox Document Manager, günlük ofis belgelerinizi rahatlıkla yönetebileceğiniz bir belge yönetim programıdır. Belgeleri tek tek aramak ve yedeklemek yerine birkaç tıklama ile listeleyebilir, yönetebilir ve yedekleyebilirsiniz. “ Kilitle ”, “ Gizle ” ve “ Şifrele ” özelliklerini kullanarak ofis belgenizin içeriğini koruyabilirsiniz . “Şifrele” özelliği, yanlışlıkla silmeyi önlemenize yardımcı olabilir.


WonderFox ile Belge Dosyalarını Sabit Diskinizden Dizine Alın


Eğer bir ofiste çalışıyorsanız, eminim ki her iş günü birçok evrakla uğraşmak zorunda kalırsınız. Özellikle  kullanılmayan bazı dosyaları bulmanız gerektiğinde günlük belgeleri yönetmek sıkıcı olabilir.

WonderFox Document Manager , belgelerinizi (Word, Excel, PPT ve PDF) kolay ve rahat bir şekilde bulmanıza ve yönetmenize yardımcı olabilir . "İndeks"e tıklamanız ve ardından onaylamak için "Tamam" düğmesine tıklamanız yeterlidir. Hedef belge dosyalarının tam listesini alacaksınız. Ve yazılımın arama özelliği, dosyalarınızı anında bulmanıza yardımcı olabilir.

wonderfox



wonderfox



WonderFox  ile Belgeleri Kolayca Sınıflandırın


Belge dosyalarını daha iyi yönetmek ve düzenlemek isteyenler için WonderFox Document Manager, kullanımı kolay dosya yönetimi işlevleri sunarak çalışma verimliliğini artırabilir.

Farklı belge dosyamızı veya klasörümüzü sınıflandırmak istediğimizde, genellikle bilgisayarımızın diskinde yeni bir klasör oluşturur ve farklı belge dosyalarımızı içine taşırız. Ancak, özellikle farklı yerlerde bulunan çok sayıda belge dosyamız olduğunda, gerçekten zor ve zaman alıcıdır. WonderFox Document Manager bu sorunu çözmenize kolayca yardımcı olabilir. Yeni bir klasör oluşturmak için “ Klasör Ekle ” simgesine tıklamanız yeterlidir . Ardından, belge dosyalarınızı belge listesinden yeni klasöre taşımak için “ Taşı ” özelliğini kullanın ve ardından belgelerinizi kolayca sınıflandırabilirsiniz..


WonderFox ile Belge Dosyalarını Yedeklemek için Tek Tıkla


Önemli belge dosyalarınızın yedeğini aldığınızdan emin olun. WonderFox Document Manager, hepsi bir arada bir belge yönetim programı olarak günlük ofis belgelerinizi kolayca yedeklemenize yardımcı olabilir. Çok sayıda önemli belge dosyanız varsa, yanlışlıkla silinmeyi önlemek için önemli belge dosyalarınızı yedeklemek için WonderFox Belge Yöneticisi'ni kullanabilirsiniz. Ayrıca bu fonksiyon ile yedek belgelerinizi de istediğiniz zaman  kolayca alabilirsiniz.

Neopiksel olarak ücretsiz lisans paylaşımlarımız devam edecektir.


WonderFox  Ücretsiz Lisans


VC-DMMB-7153100787-F1BC20FF59-AF15BEFFBA


WonderFox  İndir


WonderFox İndir
https://neopiksel.com/wonderfox-belge-yoneticisi-bedava-lisans-anahtari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Twitter'da Kullanıcıyı Paylaşmadan Video Paylaşma

Ev Arkadaşınızı Hızlıca Bulun