Sevgilinize Nasıl Ayakkabı Almalısınız?

Sevgilinize Nasıl Ayakkabı Almalısınız?
Birini yıllardır tanıyor olsanız bile hediye vermek zor olabilir. Ayakkabılar da hediye almanın zorluğu konusunda bir istisna değil maalesef. Erkek arkadaşınız için bir çift ayakkabı almak, onu önemsediğini göstermenin harika bir yoludur. Sonuçta, muhtemelen güzel bir akşam yemeğinden veya sinema biletinden çok daha fazla sevinmesini sağlayacağı kesindir. Ama onun için hangi ayakkabıları alsan daha iyi olur? Zaten sahip olduğu gibi stilleri mi yoksa ihtiyacı olduğunu düşündüğün yeni bir tarz mı?


Erkek Sevgiliye Ayakkabı




Erkek arkadaşınızın ya da sevgilinizin zaten mevcut olan klasik ayakkabısı, yürüyüş botu, günlük spor ayakkabısı veya loaferı yıpranmış görünüyorsa, yapılacak en kolay şey ona tıpatıp aynısı ama yeni bir çifti almaktır. Belli ki bu kadar uzun süre giydiğine göre mevcut ayakkabılarını oldukça beğenmiş olmalı, değil mi? Ve zaten onlara uzun zamandır sahipse, ayak şekline en azından makul derecede iyi uyduklarını biliyorsunuz. Ayrıca şu anda sahip olduğu ayakkabı tarzlarının bir varyasyonunu da alabilirsiniz. Örneğin, ona şu anki çiftiyle aynı stilde, ancak farklı renkte bir yürüyüş ayakkabısı alın, böylece diğer kıyafetlerle de kombinlenebilir.

Ama ya bir sonraki satın alacağı ayakkabı çiftinde gerçekten farklı bir şey arıyorsa? Belki de ayakkabılar istediğinden daha çabuk eskidi ve artık eskisinden daha dayanıklı bir marka bulmak istedi. Ya da belki de belli bir tarz ya da renkten sıkılmıştı ve yeni bir tarza çoktan hazırdı. Ve onun istediğini düşündüğünüz şeye o kadar odaklanmış olabilirsiniz ki, aslında istediğini kaçırmış olabilirsiniz, örneğin güzel bir slip-onlar ya da plaj için bir çift sandalet gibi.

- Ona sadece özel günlerde değil, her gün kullanabileceği ve her giydiğinde sizi hatırlayacağı doğru ayakkabıyı almak önemli


- Günlük yaşamda ihtiyacı olan ayakkabı alacaksanız, Erkek Günlük Ayakkabı modasını iyi takip etmeniz ve bu doğrultuda model beğenmelisiniz.


- Klasik erkek ayakkabıya ihtiyacı var ise, klasik görünümü ve takım elbiselerine uygun loafer veya oxford modellerini tercih edebilirsiniz.


- Pahalı olan her zaman en iyisi değildir, bu yüzden önce ürünün deri kalitesini ve partnerinizin ihtiyacını göz önünde bulundurmalısınız.



Yeni Ayakkabı Stilleri Satın Almak En Mantıklı Yok Olabilir Mi?

Bu öneri bir öncekine göre daha riskli bir teklif, ancak çok daha büyük bir sevinci sağlayabilecek olan bir teklif de olabilir. Erkekler, yeni işte profesyonel görünmek için ihtiyaç duydukları kep-toe oxfordları veya son kar fırtınasından sağ çıkamayan çiftin yerini alacak kışlık botları almayı kesinlikle seviyorlar. Ve yönünü modaya uygun yeni spor ayakkabılara veya günlük ayakkabılara çevirdiğini biliyorsanız, onu şaşırtmanın hediye paketinden daha iyi bir yolu var mı?

Tabii ki, buradaki en büyük risk, erkek arkadaşınıza aslında giymeyeceği ayakkabılarını satın almaktır. Üreticiye göre bu yeni ayakkabılar ayakları için gerçekten çok dar, geniş, kısa veya uzun olabilir veya kıyafetleri için uygun olmayan bir renk olabilir. Ya da sadece onlara gerçekten ihtiyacı yok ya da istemiyor da olabilir.

İyi bir çift resmi klasik ayakkabı veya gündelik ayakkabı, ayakkabı hediye edilecekse genellikle güvenli bir seçimdir. Bunun ötesinde, bir ilişkideki birçok şeyde olduğu gibi, iletişim her şeydir. Hemen çıkıp erkek arkadaşına yeni ayakkabı almak istediğini söylemene gerek yok. Ancak gözlem, sohbet ve kendi yorumlarıyla neyi sevdiğini ve hangi bedenlerde giydiğini bulmaya çalışın. Mükemmel doğum günü veya sevgililer günü hediyesine doğru yola çıkacaksınız.

Bir erkeğin ne tür bir karaktere sahip olduğunu size söyleyebilecek olan sadece giydiği ayakkabı türü değildir. Bir başka iyi paralellik, bir erkeğin ayakkabılarına verdiği özen ile muhtemelen partnerine vereceği ilgi miktarı arasında kurulabilir. Gerçek şu ki, bir erkek ayakkabısı söz konusu olduğunda ayrıntılara ne kadar dikkat ederse, o kadar iyi bir dinleyici olur. Sadece ayakkabılarının nasıl göründüğüne ve onlara ne olduğuna ne kadar dikkat ettiğine dikkat edin.

Son olarak, bir erkeğin ayakkabılarıyla ilgili davranış şekli, partneriyle ilişkisinde nasıl davrandığına dair iyi bir işaret olabilir. Ancak bu yöntemin %100 doğru olmadığını kabul etmeliyiz. Yine de, ayakkabıları her zaman temiz olan bir adamı yakalamayı başarırsanız parlak ve kıyafetinin geri kalanıyla uyumluysa, şimdiye kadar var olan mükemmel bir erkeğe en yakın şeye bakıyor olabilirsiniz.


Kadın Sevgiliye Ayakkabı




Kız arkadaşına hangi hediyeyi alacağını düşünmek bir çok erkeğin zorlandığı ve sürekli olarak bu soruya farklı cevaplar vermesi gerektiği bir konu. Neyseki yinede şanslıyız… Her yıl değişen kadın sneaker modası bu yüzden erkeğin işini biraz kolaylaştırıyor. Yazın giyebileceği yazlık ayakkabılar veya renkli sneakerlar. Kışın soğuk havalarda ayağını sıcak tutacak termo özelliğe sahip bot veya kışlık ayakkabılar. Değişken olan kadın modası sürekli olarak farklı tarzları seçme şansı vermekte. Doğru olan ise onun beğendiği yada almak isteyip alma fırsatı bulamadığı ayakkabılar hediye etmek.

- Neyi beğendiğinden emin olun.


- Daha önceden aynı veya benzer ayakkabıyı almadığından emin olun.


- Yaz mevsiminde iseniz beyaz veya renkli bir sneaker her zaman kurtarıcı olur.


- Birkenstock gibi kaliteli bir markanın terliğide işinizi görür.


- Ayakkabıyı almak için almayın, onu mutlu ve rahat etmesi için alın.
https://neopiksel.com/sevgilinize-nasil-ayakkabi-almalisiniz/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Twitter'da Kullanıcıyı Paylaşmadan Video Paylaşma

Ev Arkadaşınızı Hızlıca Bulun