Mockup şablonları, tasarımınızı doğrudan uygun ortamda sergilemek için idealdir. Bir iPhone veya iPad, Apple Watch veya MacBook, T-Shirt veya dev bir reklam panosunda markanızı gösterebilirsiniz.

1.Mckups.com

Mckups.com ile kolaylıkla üyelik gerektirmeden mockup dosyalarınızı indirebilirsiniz.Sitenin güzel bir arayüzü ve hızlı bir arama seçeneği mevcut.

2. Smartmockups

Smartmockups ile ücretsiz 800'den fazla tasarım bulabileceğiniz gibi ücretli üyelikle de 8000'den fazla mockup ve farklı özellikleri kullanabilirsiniz.

Detayları;

https://smartmockups.com/pricing sayfasından ulaşabilirsiniz.
3. Placeit

 

Envato'ya ait olan Placeit, tasarımlarınızı saniyeler içinde mockup tasarımlarına ya da demo videolara dönüştürmenize imkan sağlar. İster iPhone  ister iPad mockup veya ihtiyacınız olan herhangi bir mockup için  çok çeşitli görseller kendi benzersiz pazarlama materyallerinizi oluşturmanıza olanak tanır. Detaylar için; https://placeit.net/
4. Mockuuups

Mockuuups, hızlı bir şekilde güzel ürün mockupları, pazarlama materyalleri, hatta sosyal medya veya blog gönderileri için görsel içerik oluşturmanıza olanak tanıyan, macOS ve Windows için ücretsiz, kullanışlı bir masaüstü uygulamasıdır.
5. Pixel Buddha

Pixel Buddha, yazılım, web, uygulamalar, şablonlar ve temalar dahil olmak üzere kişisel ve ticari kullanım için ücretsiz bir kaynak koleksiyonu sunar. Burada sunulan tüm model PSD şablonları, çalışmayı sorunsuz ve kolay hale getiren akıllı nesneler kullanılarak tasarlanmıştır.
6. PSD Repo
PSD Repo, çalışmalarını ücretsiz olarak paylaşmayı seçen yetenekli yaratıcılar tarafından tasarlanan, sürekli büyüyen kaliteli PSD dosyaları barındıran bir sitedir.

7. Mockupmark

Mockupmark ücretsiz giyim mockup oluşturucu ile T-shirt ve giyim mockuplarınızı doğrudan tarayıcınızda oluşturun. Tasarımınızı yükleyin, yerleştirin ve saniyeler içinde indirin.
8. Mockup`s Design

Mockup`s Design, dünyanın her yerinden tasarımcıların projeleri için birinci sınıf mockuplar bulabilecekleri  bir sitedir.
9. Anthony Boyd Graphics

Antony Boyd genç yetenekli bir grafik tasarımcıdır. Portföy web sitesinde, sahip olabileceğiniz herhangi bir marka bilinci oluşturma çalışmanızı sergilemenize yardımcı olacak birçok harika ücretsiz paylaşım mevcut.
10. Good Mockups

Good Mockups, yüksek kaliteli, seçilmiş ve birinci sınıf mockupları önünüze getiren çevrimiçi platformdur.
https://neopiksel.com/tasarimcilar-icin-en-iyi-10-ucretsiz-mockup-web-sitesi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Twitter'da Kullanıcıyı Paylaşmadan Video Paylaşma

Ev Arkadaşınızı Hızlıca Bulun