Kripto Para Dünyası ile Keşfe Hazır Olun

Gelişen teknoloji ve internet dünyası ile beraber yeni ödeme yöntemleri karşımıza çıkıyor. Geçmiş yıllarda eft ve havale ile ödeme yöntemleri hayatımıza girerken günümüzde de merkeziyetsizlik ile Kripto Para Dünyası karşımıza çıkıyor.


Peki nedir bu Kripto Para Dünyası?


Televizyonlarda da sıklıkla reklamlarını gördüğümüz kripto para dünyası ile tanışmak isterseniz konumuzu okumaya devam edebilirsiniz. Benim de uzun yıllardır işlem yaptığım Binance'ı ve incelemenizi tavsiye ettiğim bir coin hakkında bilgiler vereceğim.

Birçok işlem yapacağınız borsa var, hangisinde işlem yapacağınız hakkında kararsız olabilirsiniz. Son zamanlarda karşınıza çıkan haberler ve toplumun olumsuz görüşleri sizin yatırım yapmanızı engellemesin. Peki benim size önerim ne olur? Uzun yıllardır işlem yaptığım ve herhangi bir sorun yaşamadığım Binance'ı sizlere önerebilirim. Arayüzü, kullanmayan arkadaşlara karışık gelebilir ama Türk borsalarına göre çeşitliliği be stabil olması tercih etmenizi sağlayacak en önemli kriterlerden biri diyebilirim. Özellikle piyasalarda oluşan aşırı hareketlilik de donmalar ve hata ekranı ile karşılaşmamanız bile yeterli bir sebep.  Bu konuda yararlı bilgiler sağlayan Kripto Para Dünyası adresini ziyaret ederek coinler hakkında bilgi sahibi olabilir ve öneri borsa sitelerini inceleyebilirsiniz.

Kripto Para Dünyası



Kripto Para Dünyası



Binlerce coin ve token mevcut. Bu coin ve tokenlerin hepsine hakim olamazsınız. Bu süreçte fenomenlerin ve çevrelerin önerilerini almak yerine incelemek istediğiniz coinin  internet sitesini takip ederek projeleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu konumda da incelemenizi tavsiye ettiğim bir coin olacak:


ICX Coin Nedir


ICX Coin de Ethereum  gibi projeleriyle  ön plana çıkıyor. Blockchain teknolojisini gerçek hayata entegre etmeye başlamış ve bir Kore şehri olan Seul de bu coine desteğini sürdürmektedir. Ben sadece kısaca bilgi verdim siz detayları ICX Coin Nedir sayfasından ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz.

Konuda belirttiğim gibi birçok borsa var. Her coin her borsa da bulunmayabilir. Benim sizlere önerdiğim Binance borsası ile kolaylıkla alım satım yapabilirsiniz. Bu alım satımlarda  sizden  komisyon alınacaktır. Üye olduğunuz süreç de sizden referans kodu isteyebilir. Binance TR referans Kodu nedir? derseniz bahsettiğim komisyon tutarında indirim sağlayacak bir kod. Her iki taraf için de avantajı olan bu kodu mutlaka es geçmeyin.

Herkes için bol kazançlar diliyorum.
https://neopiksel.com/kripto-para-dunyasi-ile-kesfe-hazir-olun/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Twitter'da Kullanıcıyı Paylaşmadan Video Paylaşma

Ev Arkadaşınızı Hızlıca Bulun