iOS ile Windows Cihazlarınız Arası Kolay Dosya Aktarımı

iOS ile Windows Cihazlarınız Arası Kolay Dosya Aktarımı
Yıllardır iPhone ve iPad kullanıcısı olarak en zorlandığım konulardan birisi dosya aktarımı olmuştur. Kendi bilgisayarınızda kolaylıkla dosya aktarsanız dahi, başka bilgisayarda bu işlemi yapmak zordur. Size bir program önererek ücretsiz lisansını paylaşacağım.


WinX MediaTrans


iPhone Müziğinizi ve Çalma Listenizi Güvenle ve Zahmetsizce Yönetin


Beklenmedik bilgi sızıntısı ve dosya silme riski olmadan iOS 13 GM ve Windows işletim sistemi arasında müzik aktarın.

iPhone'dan PC'ye fotoğraf aktarımı, geleneksel olarak iTunes aracılığıyla birçok şekilde yapılabilir, ancak çoğu kişi bunu tercih etmek istemez. Bu işlemleri kolaylıkla nasıl yapacağınızı anlatalım.

WinX MediaTrans ile Fotoğrafları iPhone'dan Windows PC'ye Nasıl Aktarırım?

Adım 1 : WinX MediaTrans .exe dosyasını Windows 10/8/7 bilgisayarınıza indirin ve "Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi"ni kontrol ederek bu fotoğraf yöneticisi iPhone'u (iPhone 12/11/Xs/Xs Max/Xr/8/7) yükleyin. kutusunu seçin ve doğrudan "Yükle" yi tıklayın. Veya "Özel Kurulum"u seçebilir, dosya konumunu ayarlamak için göz atabilir ve "Şimdi Kur" yapabilirsiniz.



Adım 2 : Orijinal bir Apple iPhone USB kablosu kullanarak iPhone'unuzu PC'ye bağlayın. Verilerin otomatik olarak silinmesini önlemek için iTunes ayarlarını değiştirmenizi öneren bir uyarı kutusu açılır.



Adım 3 : WinX MediaTrans ana arayüzünde Fotoğraf Aktarımı'na tıklayın ve iPhone'unuzdaki tüm fotoğrafları gün, ay veya yıla göre gruplandırılmış olarak göreceksiniz (tamamen size kalmış). PC'ye senkronize etmek istediğiniz fotoğrafları seçin, Dışa Aktar'ı tıklayın ve bu bir göz kırpmasıyla yapılır.



• iOS aygıtlarından PC'ye ne kadar fotoğraf aktarıyor olursanız olun, bu iPhone'un PC'ye aktarım yazılımının eşzamanlama hızı inanılmaz derecede hızlıdır. Testler, 100 4K iPhone fotoğrafının aktarılmasının yalnızca 8 saniye sürdüğünü gösteriyor .

Programı İndir:

https://www.winxdvd.com/download/winx-mediatrans-setup.exe

Ücretsiz Lisans:


CAD6I-UBWUU-64F3W-37ALG


 
https://neopiksel.com/ios-ile-windows-cihazlariniz-arasi-kolay-dosya-aktarimi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Twitter'da Kullanıcıyı Paylaşmadan Video Paylaşma

Ev Arkadaşınızı Hızlıca Bulun