İnceleme: Hungry Dragon 3.16

İnceleme: Hungry Dragon 3.16
Ubisoft Entertainment'ın  son derece çekici oyunu  Hungry Dragon'da son derece sevimli Nibbler adında bir ejderha ile arkadaş olacaksınız. Ancak Nibbler alışılmadık bir ejderhadır. Her zaman aç ve her şeyi yemek istiyor. Büyük kuşları yutabilir, hatta  bir güneşi bile ortadan kaldırabilir.

Hungry Dragon'da hayatta kalabilmek için Nibbler'ın mümkün olduğunca çok yaratık yemesine yardım etmelisiniz. Nibbler'ın midesinde bir şey olmadığında, gücü zayıflar.     Ejderhanızın ne kadar süre hayatta kaldığını ve hayatta kalmak için ne kadar yemeniz gerektiğini görmek için ekranınızın sağ üst köşesindeki mavi kan çubuğuna dikkat edin. Yaratık ne kadar büyükse, o kadar çok canlılık kazanırsanız, buna bağlı olarak ejderhanız o kadar çok yaşar.



Hungry Dragon oyununda  sonsuzluk mevcut diyebiliriz. Uçabilir ve istediğinizi yiyebilirsiniz. Ejderha öldüğünde oyun sona erer. Daha fazla puan kazanmak için daha fazla yiyin, böylece oyunun en yüksek rekorunu kırmanız mümkün.. Oyunda altınları toplamayı unutmayın. Oyundaki diğer ejderhaların kilidini açmak için kullanılırlar. Ne kadar çok yerseniz, ejderhanız o kadar hızlı gelişir.

Hungry Dragon Oyununu İndir

iOS için İndir:

https://apps.apple.com/tr/app/hungry-dragon/id1163163344#?platform=ipad

Android İçin İndir:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.hungrydragon&hl=tr&gl=US

 
https://neopiksel.com/inceleme-hungry-dragon-3-16/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bloglar için En İyi 10 WordPress Eklentisi

Twitter'da Kullanıcıyı Paylaşmadan Video Paylaşma