Ev Arkadaşınızı Hızlıca Bulun

Ev Arkadaşınızı Hızlıca Bulun
Günümüzde ev kiralarının artması özellikle tek yaşayanları zora soktu diyebilirim. Yüksek kira fiyatları tek yaşayan çoğu kişiyi  maddi olarak olumsuz etkiledi. Bu nedenle ev arkadaşı arama yoluna girebilirsiniz. Ev arkadaşı ararken ise size uygun şartları taşıyabilecek kişileri bulmanız zor olabilir. Bu konuda sizlere yaşadığım tecrübelere dayanarak bazı önerilerde bulunacağım. Ardından sizlere bu konuda yardımcı olacak güzel bir platformdan bahsedeceğim.


Uygun Ev arkadaşı Bulma


Herkes yakın çevresinde kalacak ev arkadaşı bulamayabilir. Bu sebeple yoğun arayışa girer.   Tanıdığı iş yeri arkadaşı ya da akrabanızla kalmak istemeyebilirsiniz. Benim de öğrencilik dönemimde evimi paylaştığım arkadaşlar oldu. Size bu süreçte deneyimlerinden bahsetmek isterim.




Ev Arkadaşı Arayanlara Tavsiyeler


Uygun bir ev arkadaşı bulmak için önce şartlarınızı ortaya koymalısınız.

İlk olarak kankam dediğiniz  kişi sizin için uygun olmayabilir.  Fazla samimiyet ile dışarıda kurduğunuz arkadaşlıklar aynı ev içinde farklı noktalara gidebilir. Bu konuda çok fazla örnek var.   İkinci olarak  temizlik ve düzen konusu. Siz her ne kadar temizlik konusunda hasas iseniz ev arkadaşınız bir o kadar ilgisiz olabilir. Bu konuda şartlarınızı baştan belirlemelisiniz. Bir diğer konu ise evin ekonomisi. Evin giderlerine ortak olmanız önemli. Sorumluluk sahibi birini bulmak ev arkadaşı arayanların dikkat etmesi gereken bir konu. Bir bütçe planlaması yaparak yaşayabileceğiniz sorunlara  önlem alabilirsiniz.

Size bu konuda incelemesini yaptığım bir platform önermek istiyorum.





ev arkadaşı



    Evde.Org ev arkadaşı arayanlar için kullanımı basit bir site oluşturmuş. Üyeliksiz olarak istediğiniz şartları belirterek  rahatlıkla ilanınızı açabilirsiniz. Bu platformlar da en önemli konu ise ilanların suistimal edilerek onaydan geçmeyerek yayına alınması. Fakat bu platform da yayına alınacak ilanlar öncesinde detaylı olarak incelenir ve ilana yayına alınır. Bu sayede gerçekliği olmayan ilanlar onaydan geçmez. Bunun yanı sıra sitenin günlük yüksek tekil ziyaretçisi ile hızlı sonuca ulaşabilirsiniz. İstanbul, Ankara, İzmir hiç farketmez çoğu semtin ilanlarına görüp paylaşılan numaradan ev sahibine ulaşabilirsiniz. Çeşitliliğin artması sizin için iyi olacaktır.

İster ev arkadaşı arayın ister evinizi paylaşın.  Evet sizde ev arkadaşı arıyorum diyorsanız yapmanız gereken evde.org adresine girmek!
https://neopiksel.com/ev-arkadasinizi-hizlica-bulun/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Twitter'da Kullanıcıyı Paylaşmadan Video Paylaşma