En İyi Windows Hosting Firması

En İyi Windows Hosting Firması
Çoğu web barındırma paketi Linux sunucularında çalışır ve nedenini anlamak kolaydır: işletim sistemi, etrafındaki en iyi web uygulamalarının bazılarını içeren etkileyici bir yazılım ekosistemi ile hızlı, güvenilir, güvenli ve ücretsizdir. Tüm bu faydalar için Linux herkes için doğru kurulum olmayacak. Siteniz ASP.NET veya .NET gibi Microsoft teknolojilerine dayanıyorsa veya Exchange, Microsoft SQL Server veya başka bir Microsoft yığın ürününü çalıştırmayı planlıyorsanız, bir Windows planı seçmeniz gerekir. Windows Server barındırmadan yararlanmayı planlıyorsunuz, ancak hangisinin en iyi sağlayıcı olduğuna karar vermekte kafanız karıştı mı? Düzinelerce ana bilgisayarın kullanılabilirliği, farklı şirketler arasında seçim yapmayı oldukça zorlaştırıyor, ancak derinlemesine bir araştırma yaptık ve en iyi seçeneklerden bazılarını bulduk. Windows ve Linux web barındırma arasında, ikincisinin daha az maliyetli olması dışında önemli bir fark vardır. Çoğunlukla ASP, MS SQL veya ASP.net vb. İle ilgilenen bir geliştirici veya programcıysanız , Windows tabanlı barındırma sizin için mükemmel olacaktır.



Windows işletim sistemi ile çalışan sunucuların temel avantajları: En iyi performansı sağlamak için düzenli güncellemeler Arkasındaki şirket, sağlam koruma için en son güvenlik yamalarını benimsiyor Makinenizi yönetmek için gelişmiş beceriler öğrenmenize gerek yok Microsoft FrontPage ve gelişmiş özelliklerle uyumlu Windows tabanlı uygulama geliştirme için mükemmel seçenek ASP, Visual Basics, .Net ve ASP.net dostu Grafik Kullanıcı Arayüzü, Linux'a kıyasla kullanımı kolaydır İşleri kolayca dağıtabilir, kurabilir veya değiştirebilirsiniz (GUI sayesinde) Uzak masaüstü erişimine izin ver Windows barındırma, bir Windows işletim sistemi kullanan web sitesi barındırmadır. Ama bu gerçekten ne anlama geliyor? Temel olarak, Windows barındırma, Microsoft Exchange veya ASP.NET gibi diğer Windows araçlarını ve dillerini de kullanan bir web sitesine sahip herkes için en uyumlu barındırma çözümüdür. Ancak, Windows araçlarını kullanmakla yalnızca bir Windows bilgisayara sahip olmak arasında bir fark vardır - Windows PC'niz olduğu için Windows barındırma kullanmanıza gerek yoktur! Oldukça az sayıda sağlayıcı Windows barındırma hizmeti sunuyor - görünüşe göre, 'Microsoft teknolojileri için ideal barındırma türü' olmak biraz niş bir üstünlük. Ancak bunu sunanların her birinin kendi güçlü ve zayıf yönleri vardır ve siteniz için en iyi Windows barındırma sağlayıcısını seçmenize yardımcı olmak için bunları bu kılavuzda ayrıntılı olarak açıkladık.

En İyi Windows Sunucu Barındırma Sağlayıcıları Cenuta: güvenilir ve uygun fiyatlı HostGator: ekonomik A2 Hosting: güvenlik için en iyisi GoDaddy: özellikler için en iyisi Hostinger: Windows VPS barındırma için en iyisi Cenuta, çok çeşitli uygun fiyatlı barındırma çözümlerinde uzmanlaşmış yepyeni bir Türk barındırma sağlayıcısıdır.

Cenuta oldukça yeni bir web sunucusu olmasına rağmen, rekabetçi fiyatlarla çok çeşitli barındırma çözümleri sunar. Doğru bir Bilgi Bankası'na veya duyarlı bir destek ekibine sahip olmamanın, onu daha az arzu edilir hale getirdiğini söylerken. Artıları % 99,95 çalışma süresi garantisi SSD depolama Ücretsiz CDN (Windows planları hariç) Uygun fiyatlar Windows hosting linkine tıklayarak Cenuta'nın paketlerini inceleyebilirsiniz.
https://neopiksel.com/en-iyi-windows-hosting-firmasi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Twitter'da Kullanıcıyı Paylaşmadan Video Paylaşma

Ev Arkadaşınızı Hızlıca Bulun