2021 Yılında En İyi Film İzleme Siteleri

2021 Yılında En İyi Film İzleme Siteleri
Film izlemek; iyi vakit geçirmek, farklı dünyalara, duygulara, hislere girmek için en iyi seçeneklerden biridir. Çeşitli oluşumlar, bu aktiviteyi en iyi şekilde verebilmek için birbiriyle yarışmaktadır. "En İyi Film İzleme Siteleri" ile film izleme keyfinizi arttıracak bir liste oluşturduk.

Netflix, blu tv yada herhangi bir film izleme sitesi sizin için yeterli olmayabilir. İstediğiniz filmleri farklı sitelerde de bulmak can sıkıcı olmalı. Bu konumuzda sizler için en iyi film izleme sitelerini oluşturduk. 2021 Temmuz itibariyle güncellediğimiz bu içeriği incelemenizi öneririm.


En iyi Film İzleme Siteleri




5. Tivibu





tivibu



Tivibu, Türk Telekom'a ait bir markadır. Yeni, uzun-kısa metraj filmler yayınlanmaktadır. Tivibu ile film kiralamak mümkündür. Filmlerden daha çok kanal zenginliği ile öne çıkmaktadır.

Peki kullanıcıların tivibu konusundaki yorumları neler?

Tivibu 2021 Kullanıcı Yorumları:

- Spor ve belgesel kanalları oldukça yeterli.


- Altyazı bakımından yetersiz, d-smarta göre çok daha yüksek ücret ödememe rağmen donma sorunları yaşıyorum.


- Kanal sayısı çok olmasına rağmen, kalitesiz içerik sayıda var.


- Bir başka tivibu kullanıcı ise, verdikleri cihazın kumandasını çok sayıda değiştirdiğini ve cihazın oldukça yavaş olduğunu belirtmiş.


-  Tivubu kullanımın avantajlarından biri ise istediğin zaman durdurup, geri alıp izlenebilir olması ve eski kayıtları kolaylıkla izleyebilirsiniz.


- Tivibu sansür konusunda çok katı olduğu ve içkileri blurlaması  ve en ufak küfürleri sansürlemesi can sıkıcı.

Tivibunun 2021 yılında kullanıcıların en beğendiği özelliği durdurup geri alma özelliği olurken donma sorunu yaşayanda oldukça fazla bir kitle olduğunu görmekteyiz. Sizde bu durumları göz önünde bulundurarak fiyat-performans değerlendirmesi yapabilirsiniz.


4. Youtube





en iyi film izleme siteleri-4



Youtube içerdiği videoların yanı sıra film arşivi de geniş bir video platformudur. Özellikle reklam politikası kullanıcılar için can sıkıcı olsa da hızlı ve tüm platformlardan rahatça ulaşılır olması oldukça avantajlıdır.

En iyi film izleme siteleri başlığımızın 4. sırasında yer alan Youtube'u hemen hemen her internet kullanıcısının aktif olarak kullandığını düşünüyorum. Son 1-2 yıl içerisinde ise Youtube Premium'a oldukça yoğun bir ilgi var.

Youtube reklamları sizi rahatsız ediyorsa Youtube Premium'a geçerek reklamsız ve çevrimdışı indirme özelliği ile keyifli bir kullanım sağlayabilirsiniz.


3. Puhu TV





en iyi film izleme siteleri



Puhu TV, Doğuş Grubu'nun ücretsiz film-dizi izleme platformudur. Platformda reklamlar mevcuttur. Özellikle yerli Türk filmi arşivi oldukça geniştir. Özellikle Şahsiyet dizisi oldukça beğeni toplamıştır.

Puhu TV 2021 Kullanıcı Yorumları

Puhu Tv'yi aktif olarak kullanıcıların olumlu-olumsuz yorumlarını sizler için derledik.

- Ücretsiz olması güzel fakat çok fazla kasıyor.


- Görüntü ve ses senkronizasyonu sorunu yaşıyorum.


-  Puhu Tv'de Hata Kodu 4 sorunu yaşıyorum.


- Son zamanlarda festival filmleri ile arşivini genişletmiş bir platformdur.


-  Tivibu'da olduğu gibi sansür konusundada Puhu Tv kullanıcıları oldukça şikayetçi.


-  Puhu Tv reklamsız ve üyeliksiz izlenebilir olması kullanıcıları oldukça memnun etmiş.

En iyi film izleme siteleri konumuzda 3. sırayı alan Puhu Tv'nin ücretsiz olması bile başlı başına bir sebep.


2. BluTV


en iyi film izleme siteleri

2. sırada benimde severek kullandığım yerli bir platform olan Blu Tv yer alıyor.

Türk yapımı ücretli bir platform olan BluTV'ye aylık 19.90 TL'ye üyelik satın alabilirsiniz. BluTV'de yerli/yabancı çok sayıda filmi izleyebilirsiniz. BluTV ile filmleri reklamsız olarak, istenilen yerden, istenilen zamanda sunuyor. BluTV içeriklerinde sansür uygulamadığını belirtmektedir.

Peki BluTv kullanıcıların yorumları nasıl?

- S Sportsun kalkmış olması kullanıcılarda olumsuz görüş yaratmış.


- HBO dizilerinin Blu Tv'de yer alması üyelik satın almayı cazip kılmış.


- Kullanıcıların blu tv e-7001 hatası aldığı görülmekte.


- Smart Tv ve mobil uygulamada sadece türkçe dublaj seçeneği olmasına rağmen bilgisayar girişlerinde alt yazı olması kullanılabilirlik açısında kötü görünüyor.

Kullanıcıların Blu TV konusunda yorumlarına baktığımızda  S Sports için 1 yıllık üyelik yapmalarına rağmen lisans sürelerinin sona erip yayından kaldırmaları oldukça kötü olmuş.


1. Netflix


Ücretsiz premium üyelik fırsatları sunan Netflix çoğu internet kullanıcısını kendine bağlamış durumda.

İçerdiği zengin içerikler ile tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Netflix ilk sırada olmayı hak ediyor. Netflix platformundaki yapım sayısı ve yapımların kalitesi gittikçe artıyor. Son olarak Organize İşler Sazan Sarmalı filmini satın alarak sektörde yeni bir rekabet ortamı oluşturdu. Ayrıca bünyesinde oldukça çok sayıda Türk filmleri buluyor. Türkiye'de de ilk dizileri yapmaya başlayan Netflix'in The Protector isimli dizisinde Çağatay Ulusoy başrolde oynuyor.

2021 Yılında Netflix Yorumları

- Artan üyelik ücretine rağmen Netflix kullananlar oldukça memnun.


- Arşivine yeni eklenen Friends dizisinin çevirisi beğenilmemiş.


- Yeşilçam içeriklerine yer vermesi izleyenlerde artı puan bıraktırmış.

Neopiksel olarak en iyi film izleme siteleri başlığında 5 platforma yer verdik. Sizinde kendi film izleme sitenizin konu içinde yer almasını istiyorsanız Neopiksel Reklam Sayfasından bizlere ulaşabilirsiniz.
https://neopiksel.com/en-iyi-film-izleme-siteleri/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Twitter'da Kullanıcıyı Paylaşmadan Video Paylaşma

Ev Arkadaşınızı Hızlıca Bulun